Как да избера перфектното бельо с голям размер

Как да избера перфектното бельо с голям размер

Изборът на голям размер дамско бельо loveyourcurvy.com може да изглежда труден по няколко причини. На първо място, съществуват известни разлики между това, което дизайнерите и производителите на бельо представят на различните групи дами.

Общоприето е, че предложение, адресирано до стройни хора, радва, вдъхновява и привлича.

Кльощавите модели по модните подиуми представят модерни бикини, а всяко от момичетата с пищни форми мечтае да прекарва времето си на плажа и навън със същата увереност. И, какво ще кажете за дамското бельо големи размери? За съжаление, в очите на много жени с големи размери, такова се приема за безформено и, разбира се, не толкова привлекателно.

И все пак, мили дами, всичко може да е тъкмо обратното! От вас зависи!

Какво трябва да е дамското бельо големи размери, XXL, за да се чувствате добре в него?

Комфортът е най-важното нещо. Дамското бельо XXL трябва да осигурява максимален комфорт и, разбира се, да не губи красотата си.

Удобни сутиени за големи жени – най-ярките съвети

Изборът на правилния сутиен е проблем за всички дами. Независимо от вашия тип тяло, размерът на собствения ви гардероб или вашия вкус, бельото трябва да се избира внимателно, като се има предвид не само това, което харесвате, но и за което се грижите, а именно за здравето на тялото. Какво точно означава това ли? – ще попитате!

Случаите на неуспешен избор на сутиен са познати на много от дамите с големи размери. Те са наясно, че недобре вталеният сутиен може да причини значителен дискомфорт през деня, а наред с това и здравословни проблеми.

Как да изберем сутиен плюс размер?

Правилно прилягащият голям сутиен трябва да:

Стои удобно;

Да осигурява стабилна подкрепа на гърдите;

Да освобождава гръбначния стълб;

Да предпазва от триене и да не притиска кръвоносните съдове.

Съществува и още една особеност – сутиенът трябва да е естетичен и красив, благодарение на което пълната дама да се чувства изключително комфортно и привлекателно в него!

Дамски бикини за едри дами

Как да изберем бикини XXL, които да оформят дупето и да подчертаят женствената форма на фигурата с големи размери? Тук е най-добре да заложите на класически дамски бикини, безшевни, които са ушити от приятни висококачествени материали. Изберете елегантни, удобни стилове, които имат еластични ленти в талията. В резултат на това, дамското маски бельо ще стои добре и лесно ще се адаптира към тялото, а наред с това ще осигурява достатъчен комфорт и свобода.

Всичко това и още много може да разгледате на: loveyourcurvy.com.