Идеи от моден гайд: Какви наистина са разликите в облеклото на мъжете и жените

Идеи от моден гайд: Какви наистина са разликите в облеклото на мъжете и жените

Казват, че мъжете и жените са от различни планети. Чували сме за индивидуалните им възприятия относно околната среда.

Оказва се, че разликите не свършват с това. Такива откриваме и в гардеробите им. Половете естествено предопределят някои граници, макар те да са силно размити през последните няколко години.

Все пак ще разгледаме по-подробно основните нужди и привички, като разкрием предимствата на мъжко и дамско облекло от VS Fashion.

Кой има повече дрехи?

С малки изключения, смело можем да заявим, че количеството дрехи в женския гардероб без колебание бие мъжкия. Това си има своята основателна причина. Жените разполагат с твърде много опции за разлика от мъжете, които по правило се ползват само и единствено от панталони. За това пък силният пол може да разнообразява горната част от аутфита си.

Привилегированите дами

Жените имат възможност да носят много повече артикули. Предвид факта, че на тях се пада отговорността да бъдат съблазнителни и привлекателни, разнообразната визия е задължителна. Комбинациите буквално са безчет. Поли, гащеризони, панталони. Рокли, якета, елеци. Съчетаването на дрехите води до още по-голямо разнообразие в гардероба, което е приветствано с отворени обятия от всяка дама.

Мъжкото съсловие също разполага със своите тайни оръжия. Костюмите и спортно елегантните дрехи им стоят зашеметяващо. Коя жена би устояла?!

Тук залагаме на обувки и топ. Ефектните комбинации по отношение на аксесоарите трябва да се възприемат като задължителни и от двете страни в съревнованието.

Независимо дали сте мъж или жена, ако акцентирате успешно върху обувките, например, имате всички предпоставки да бъдете забелязани дори и в семпъл аутфит. Същото се отнася и за чантите, но едва ли е тайна, че те са приоритет на жените.

Основни елементи в облеклото

Осигурете си едноцветни основни елементи (панталони и топове). Ако разполагате с достатъчно от тях, лесно ще съчетаете всяка по-щура дреха, която си купите.

Не обличайте едновременно два артикула в различен принт. Изберете само един и го комбинирайте с дреха в един от цветовете му. Например, ако панталонът ви е в черно и бяло с червени елементи, заложете на червена блуза. Именно тя ще изпъкне и ще подчертае красотата на долната част.

Подобен стил се препоръчва и за обувките. Не е проблем, например, те да са зелени, при условие че якето ви има елементи в този нюанс.

Ако все още се колебаете в своята преценка, най-лесно ще ви бъде да се възползвате наготово от предложените комбинации на VS Fashion.

Така ще се ориентирате лесно и бързо как да разнообразите гардероба си с най-новите модни находки.