С какво са по-различни булчинските рокли през 2020-та година

Годината показва характер, да покажем и ние на какво сме способни, макар и облечени в бяло

Да се омъжиш през 2020-та година може да се определи като съдбовно събитие, стига да успееш да вмъкнеш организацията за сватбата си между всички заповеди на здравното министерство. Определено не им е леко на младоженците от началото на пандемията до днес, но някои от тях все пак надвиха институциите или просто имаха късмет да се закълнат във вярност един на друг.

Всички тези предизвикателства несъмнено създават затруднения на булките, но най-вълнуващият и притеснителен момент за тях обикновено е избирането на приказните рокли, с които ще блеснат като принцеси. В тази сфера също има какво да се каже, когато говорим за 2020-та. Настоящият тренд повелява, че към олтара може да вървим шикозни и нестандартни, повече отвсякога.

Ако искате да покажете своята индивидуалност и сте готови да излезете извън клишето, научете какви са топ тенденциите за дължина, кройка и цвят на роклята в бяло (или пък не):     

Обем от множество волани

Воланите са нещо разкошно и те се завръщат с пълна сила в булчинските рокли. Придават значителен обем и превръщат драматичната визия в повече от впечатляваща. С наслагването на пластове тюл може да засияете като кукла, но ще сте много по-интригуващи от класическото й излъчване.

Брокат и лъскави детайли

Платовете с добавени милиони частици брокат са категорична заявка за солидна доза блясък. В крайна сметка няма нужда да се отказвате от него – бъдете неотразими, бъдете в центъра на вниманието, нека всички помнят този ден и вас завинаги.

Много от дамите избират рокли за сватбата си с лъскави детайли през тази година. Празничното настроение не може и не бива да бъде помрачено по никакъв начин, независимо от върлуващия covid-19.

Все пак помнете правилото: ако материята на тоалета ви е толкова „звездна“, значи трябва да заложите на по-изчистени аксесоари като допълнение, за да не изпадате в крайности.    

Къса сватбена рокля

Признаваме, този избор не е за традиционалистки, нито за онези, които искат да скрият части от фигурата си. От друга страна късата рокля е перфектна възможност да обуете страхотни сватбени обувки и да ги покажете на всички. Дантелените модели, които са по тялото могат да бъдат дори с дълъг ръкав, ако времето е по-хладно или това е желанието ви.

Мислете кое е допустимо за вас и не спирайте да експериментирате!

С пера като птица

Това е хитът на 2020-та. Перата могат да се превърнат в акцент на талията, да обхващат деколтето или да се намират в долния край на роклята. Разгледайте примерни предложения, когато обсъждате дизайна с шивачите и сами превърнете облеклото си в произведение на изкуството.

Цвят извън приетите рамки

На този ден дамите са в бяло, но правилото съвсем не е задължително, ако се увличате от други пастелни тонове или просто не сте привърженик на класиката. Не ви съветваме да шокирате с ярко червено или черно. Има много други цветове, в които ще изглеждате нежно и женствено – пепеляво сиво, шампанско, синьо като небето, слонова кост, бежово, бебешко розово…

Защо да не се възползвате и да не бъдете различни на вашия неповторим сватбен ден? Изберете шикозните рокли на Алеса: https://alessa.bg/dresses