Кухни по поръчка и какви екстри биха могли да притежават

Все повече домакинства категорично избират да заложат на кухни по поръчка, що се отнася до обзавеждането на това помещение в жилището. И това, безспорно, е правилното решение – само чрез индивидуалния проект всяко семейство ще съумее да се снабди с най-красивата и функционална кухня – онази, за която винаги си е мечтало.

И докато безапелационно подкрепяме решението за кухни по поръчка, ни се иска да поговорим и за множеството екстри и допълнителни функционалности, които те биха могли да притежават. Продължете да четете, за да се снабдите с много вдъхновение и още повече идеи, които да имплементирате в дизайна и на вашите бъдещи кухни по поръчка.

Ето едни от най-харесваните екстри при повечето кухни по поръчка

След като упоменахме важността от това да снабдите своята кухня по поръчка с достатъчно на брой екстри и функционалности, е време да споделим и някои по-конкретни идеи, които, смятаме, с радост ще пожелаете да интегрирате в дизайна и на своята кухня https://kuhnia.bg/кухни-по-поръчка

Много домакинства са почитатели на чекмеджетата, оборудвани със стъклени страници. Стъкленият материал, който се използва за тази цел, е изключително устойчивост, така че нямате никакви поводи за притеснение. Причината, поради която този тип страници за чекмеджета са толкова харесвани от другите е, че придават финес и изтънченост на вида на цялата кухня. Когато отворите чекмеджето, светлината от осветителните тела меко и изящно ще се отразява в страниците на чекмеджето и ще прави кухнята ви да изглежда още по-светла и красива. Тази екстра във всички кухни по поръчка, които я използват, си има и своята функционална страна – чрез стъклените страници лесно ще виждате съдържанието на чекмеджето и сравнително бързо ще се ориентирате дали онова, което търсите, е вътре, без да се налага да ровите и извадите цялото съдържимо отвън.

Повече осветление в кухни по поръчка гарантира и повече лукс

Допълнителното осветление безспорно е нещо, което горещо препоръчваме, особено на онези, които желаят кухнята им да бъде максимално стилна и луксозно изглеждаща. Освен основните осветителни таванни лампи, заложете на аплици или профили, които бихте могли да интегрирате на множество места – под горния ред кухненски шкафове, под рафтовете, че дори и вътре в шкафовете – обмислете разположението на светлината, преди да пристъпите към направата на вашите кухни по поръчка. Така дизайнерите и проектантите биха могли в аванс да предвидят необходимото място за разполагане на още осветление.

Лишете се от горния ред шкафове за кухни по поръчка

Добрата новина е, че, залагайки на кухни по поръчка, вие с лекота бихте могли да променяте дизайна на бъдещата си мебел по начин, по който максимално да отговаря на вашите вкусове и домакински потребности. Малкото пространство предполага и по-голяма обраност в обзавеждането с цел да не се иззема твърде много от и без това ограниченото пространство. Ето защо е повече от добра идея да се лишите от горния ред шкафове – определено бихте могли да си позволите това, ако заложите на кухни по поръчка. Те могат да бъдат изградени и конструирани точно така, както ви се иска.

Премахването на горния ред шкафове създава усещане за допълнителен простор и още повече широта на помещението. Ако не притежавате твърде много предмети, които да се налага да прибирате и подреждате, то идеята с рафтове и лавици, вместо шкафове за горния ред е повече от удачна. По етажерките бихте могли да разположите красиви орнаменти и аксесоари, а защо не и саксии с цветя, които да привнесат свежест и енергия на стаята. Изградете своите кухни по поръчка така, че те да бъдат максимално функционални и удобни за вас и вашето семейство – все пак ще прекарвате ежедневно достатъчно дълго време в тях, докато сготвите онези чудно вкусни ястия, на които сте хвърлили око открай време.