3 начина да поднесете интимна изненада на половинката си

3 начина да поднесете интимна изненада на половинката си

Изглежда, че вече сте опитали много с партньора си в леглото. И сега искате да внесете малко разнообразие в интимния си живот? Време е да поднесете малка интимна изненада?

Тази статия ще ви помогне да намерите най-ефективните начини да изненадате партньора си в леглото.

По природа абсолютно всички мъже са ловци. Колкото по-трудна е плячката за тях, толкова повече се оценява и носи удоволствие. Можете да си поиграете малко с примитивните му инстинкти и да не се съгласите веднага на интимност. Най-вероятно, ако имате работа с опитен партньор, това не се случва често в сексуалния му живот. Но определено трябва да намекнете, че всичко определено ще се случи и се опитайте да не отивате твърде далеч, за да не загуби желание.

Показването на малко съпротивление е един от най-ефективните и в същото време лесни начини да го изненадате. Освен това подсъзнателно всеки мъж мечтае да доминира в леглото (но не и в живота). За да го изненадате, по-добре е да забравите за скромността и сковаността и да използвате няколко трика.

Първо, поемете инициативата. Като правило ролята на инициатора на интимността принадлежи на самия мачо. Опитайте се да поемете тази роля веднъж. Издърпайте го към себе си, за която и да е дреха, първо започнете да събличате партньора си.

Всеки мъж определено ще хареса леко агресивното поведение на партньорката си. Основното тук е да не го натискате до краен предел, за да не стопирате правилното настроение.

Второ, за малко сексуална игра, може да използвате Камагра и неговата тениска. Като за начало не му позволявайте да се съблече сам по време на любовната игра. След това, издърпвайки нагоре предния долен ръб на тениската, трябва да го свалите над главата си, така че ръцете ви да останат зад гърба. Може да завържете тениската на възел. Сега гърдите и коремът му са беззащитни. Може да започнете с ласки и целувки или да сваляте останалите дрехи малко по малко.

Много мъже тайно мечтаят да видят партньорката си да се отдава на удоволствия. За да направите това, позволете му да шпионира. Това ще ви помогне да се развълнувате и той ще придобие нови усещания и желания.

Един от най-популярните начини да изненадате партньора си е чрез прераждане. Около 80% от мъжете искат жената им понякога да се трансформира в секси медицинска сестра, ученичка, полицай или стюардеса.

Който и от тези начини да изберете, все ще изненадате мъжа, по който си падате. Основното нещо е не само да доставите, но и да получите максимално удоволствие. И все пак, за да се получи всичко, трябва да контролирате ситуацията. Тук вие сте в доминиращата роля, а в помощ за партньора ви идва на помощ идва Камагра.

По този начин и двамата ще изживеете приятна изненада, а не злощастно разочарование.