Инсталиране на мини камери в предмети от ежедневната употреба

Инсталирането и интегрирането на мини камери е не винаги лека задача.

Желанието ви да сте винаги информирани и защитени често е съпътствано от някои хитринки, до които ще ви се наложи да прибегнете.

Често хората избират услугите на мини камерите поради две основни причини. Първата е, разбира се, продиктувана от желанието им да бъдат винаги информирани относно случващото се. Втората касае разположението и инсталацията на камерите за наблюдение – ако не желаем устройството да е лесно забележимо, то тогава то трябва да е достатъчно малко, за да се внедри в предмет, който използваме ежедневно.

В днешната статия ще ви дадем няколко идеи за места, на които с лекота бихте могли да разположите мини камера, без тя да бие на очи прекалено.

В стенния часовник

Ако искате да имате достъп до случващото се в определена стая, то стенният часовник би била добра алтернатива за вас. Поставяйки камера там, вие си осигурявате достъп до почти цялата стая. Този предме не е от ежедневно използваните, но пък е винаги в помещението. От друга страна, човек рядко би тръгнал да го отваря или докосва по някакъв начин, за да се натъкне на устройството, скрито в него.

В плюшена играчка

Плюшените играчки също биха могли да ви свършат добра работа, ако искате да прикриете дадено устройство. Интегрирайте камерата в мече и можете да бъдете сигурни, че тя ще ви служи адекватно, без да рискувате нейното евентуално разкриване.

В писалка

Съществуват толкова малки мини камери, че те спокойно да бъдат побрани в средство за писане. Химикалките са предмети, които използваме регулярно и всеки ден, което ги прави особено подходящи за именно тази цел. Поставете мини камера в пишещо средство и наблюдавайте необезпокоявано.

В саксия измежду листата на растението

В почти всеки дом има саксии с цветя. Те, освен за естетически функции, биха послужили и като подходящо място за инсталиране на мини камера. Разположете устройството измежду листата на даденото цвете така, че да имате добра видимост към случващото се в помещението.

Употребата на мини камери често се налага тогава, когато собственикът на даден имот иска да увеличи сигурността, имайки постоянен достъп до случващото се там, за да може да реагира своевременно, ако се засече нарушаващо закона действие.

Вашият коментар