дамски часовници

Съчетайте дамските часовници с различни стилове визия

Дамите са изключително облагодетелствани по отношение на разнообразието от стилове, които могат да изберат за своята визия. Класически, модерен, ретро, хипи, неангажиращ… Въображението на всяка представителка на нежния пол би могло да достигне невъобразими граници, когато подбира тоалетите си.

Както знаем, аксесоарите са онзи така необходим ключов елемент, който спомага за завършването на цялостната визия. Също както и самите стилове на обличане, така и при аксесоарите съществува голямо разнообразие. Те също, от своя страна, биха могли да се съчетават по различен начин с различните дрехи.

Дамските часовници, например, са елемент, който рядко отсъства от стила на добре поддържаната и държаща на външния си вид дама. На страниците на онлайн магазина на grazia.bg бихте могли да се насладите на многообразие от дамски часовници, които биха намерили приложение във всеки стайлинг, на наистина достъпни цени.

Ако залагате на класиката, вземете си часовник с метална каишка

Ако предпочитаният от вас стил влиза в категорията на класиката и ретрото, то тогава подберете и класически тип часовник. Такива са моделите с малки, кръгли циферблати. Самите циферблати са с изчистени линии, без допълнителни украси и елементи по тях. Стрелките са фини и тънки. Онова, което придава елегантност на тези модели часовници, е металната каишка. Според зависи от вкусовите ви предпочитания, бихте могли да избирате измежду златиста и сребриста. Такъв часовник би стоял като бижу на ръката ви и би се съчетал идеално с всеки по-изискан костюм.

Ако обичате небрежния стил, изберете спортен тип часовник

Почитателките на небрежния стил често залагат на удобни дрехи и обувки, които ги карат да се чувстват комфортно. Биха могли да бъдат забелязани със спортен тип визия. Ето защо на този стил съвсем точно прилягат и спортния тип часовници. Заложете на такива със силиконови или гумени каишки – така, от една страна, ще подхождат на стила ви, а, от друга – ще изпитвате комфорт при носенето им.

За модерните дами – цветни и изрисувани часовници

Ако сте почитателки на градския модерен шик, то тогава често бихте могли да бъдете забелязани на висок ток, тренди палто и луксозна чанта. Ако това е стилът, който точно ви обрисува, то тогава дамските часовници с цветни каишки биха били най-удачният избор за вас. Такива с изрисувани и украсени циферблати също много добре биха подхождали на визията ви.

Вашият коментар